Er is een nieuwe voetverzorgingslijn aan de producten van Pedicure Claudia toegevoegd.

De heerlijke cremes van Puur Vera.

Pure aloë Vera creme gecombineerd met speciale voedingsstoffen dringen effectief door in de lagen van de huid en versnellen het proces van celvernieuwing. 

De creme herstelt snel droge en gebarsten voeten, neutraliseert geuren en verlicht vermoeide voeten.

 

50e859db034a4e57adaa2b17354691cc.png

Facebook.. Last minute afspraken

Op mijn Facebookpagina (http://www.facebook.com/medischpedicureclaudia) staan regelmatig de last-minute afspraken die vrij zijn gekomen voor voetzorg. Ook komen daar de data's op waarop je nog terecht kunt voor voetzorg. 

Neem snel een kijkje!

gelpolish

 

Gelpolish!

2 tot 3 weken mooie gelakte nagels met een diepe kleur en mooie glans. 

Nu ter kennismaking voor €17,50 

verjaardagskorting...

Maak je op je eigen verjaardag een afspraak bij mij voor voetzorg? Dan krijg je die dag 10% korting op een voetverzorgingsproduct na keuze!

Claudia-7571-1.jpg
th1.jpg

Last van hooikoorts?
Begin nu alvast met tapen!

Binnen het medical taping concept is een tapetoepassing bekend die hooikoortsklachten sterk kan verminderen of er zelfs voor kan zorgen dat u klachtenvrij het seizoen door komt!

...

Door de tape op een bepaalde manier aan te brengen op de rug krijgt het bloedcirculatiesysteem meer ruimte om zijn werk te doen. Tevens worden de luchtwegen vrijer, zodat het benauwde gevoel geminimaliseerd wordt.

 

th.jpg

Nieuw! WandelWol.

 WandelWol preventie en antidruk wol is toepasbaar op iedere voet die last heeft van pijnlijke drukplekken, blaren en ter preventie van de plekken waarvan je weet dat ze zullen ontstaan. Stop met datgene wat je doet. Leg WandelWol-wol op de zere plek. Trek de sok erover aan. En ga weer door

 Wolproducten van Wandelwol bestaat uit 100% schapenwol; het is geprepareerd voor zijn doel zonder chemische bewerkingen of chemische toevoegingen. Het materiaal is zacht, rijk aan lanoline (wolvet) wat er van nature al in zit en geeft u het gevoel te lopen op wolken.  Wandelwol-wol is door zijn natuurlijke afkomst biologisch afbreekbaar.

Wandelwol-wol absorbeert transpiratievocht en ventileert. WandelWol-wol zorgt voor warme voeten in de winter en verkoelt in de zomer. Wandelwol-wol verzacht ontstane blaren en voorkomt blaar-vorming. Werkt druk-ontlastend en huid-herstellend.

 

image.png