KLANTENSTOP!

Door toenemende drukte neem ik momenteel geen nieuwe klanten aan. Mocht dit weer mogelijk zijn, dan zal ik u dit laten weten middels een nieuw bericht.

Het laatste nieuws

De vlag mag uit! πŸ‡ΎπŸ‡ͺ

Zojuist is er bekend gemaakt dat we vanaf aanstaande maandag weer mogen werken!

U mag mij berichten, maar Ik zal zelf ook contact opnemen met mijn vaste klanten voor het inplannen van een afspraak. Door de verwachte drukte kan zijn dat u niet meteen aan de beurt bent. Ik hoop op uw begrip aangezien ik werk moet inhalen van de afgelopen 8 weken.

Wel gelden er maatregelen volgens protocol Provoet en RIVM:

-Heeft u verkoudheidsklachten, koorts of last van benauwdheid? Of eventuele gezinsleden met bovenstaande klachten?
- bent u in contact geweest met iemand die Covid-19 heeft?
- bent u korter dan 2 weken genezen van Covid-19?
Dan mogen we helaas geen afspraak maken.

-Max 1 cliënt in de praktijk.

-Bij binnenkomst graag handen wassen of desinfecteren p

-Het zal iets kouder zijn dan normaal omdat ik tussen de cliënten door moet ventileren.

-Verder blijven we onszelf en proberen we het gezellig te houden πŸ˜‰


Zeer belangrijke mededeling!

Helaas ben ook ik door de ontwikkelingen omtrent het corona virus genoodzaakt om mijn werkzaamheden stil te leggen. Dit betekend concreet dat álle afspraken vanaf maandag 16 maart komen te vervallen.

Lang heb ik getwijfeld, of dit op dit moment wel het juiste besluit is maar gezien de ontwikkelingen en de snelle verspreiding van COVID-19 kan ik niet anders dan mijzelf, mijn gezin én mijn cliënten in bescherming nemen door de deur op slot te draaien. Voor hoelang is nog niet duidelijk maar tenminste tot 28 april. Daarna zien we weer verder.

Houdt mijn Facebook pagina in de gaten voor de laatste ontwikkelingen. 

Er is een nieuwe voetverzorgingslijn aan de producten van Pedicure Claudia toegevoegd.

De heerlijke cremes van Puur Vera.

Pure aloë Vera creme gecombineerd met speciale voedingsstoffen dringen effectief door in de lagen van de huid en versnellen het proces van celvernieuwing. 

De creme herstelt snel droge en gebarsten voeten, neutraliseert geuren en verlicht vermoeide voeten.

 

gelpolish

Gelpolish!

2 tot 3 weken mooie gelakte nagels met een diepe kleur en mooie glans. 

€17,50

In combinatie met een pedicurebehandeling €40,-

Nieuw! pedi-wol.

 Pedi-Wol wolpreventie en antidruk wol is toepasbaar op iedere voet die last heeft van pijnlijke drukplekken, blaren en ter preventie van de plekken waarvan je weet dat ze zullen ontstaan. Stop met datgene wat je doet. Leg de wol op de zere plek. Trek de sok erover aan. En ga weer door

 Wolproducten van Pedi-wol bestaat uit 100% schapenwol; het is geprepareerd voor zijn doel zonder chemische bewerkingen of chemische toevoegingen. Het materiaal is zacht, rijk aan lanoline (wolvet) wat er van nature al in zit en geeft u het gevoel te lopen op wolken.  De wol is door zijn natuurlijke afkomst biologisch afbreekbaar.

Pedi-wol wol absorbeert transpiratievocht en ventileert. Pedi-wol zorgt voor warme voeten in de winter en verkoelt in de zomer. pedi-wol verzacht ontstane blaren en voorkomt blaar-vorming. Werkt druk-ontlastend en huid-herstellend.

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb